Strong Testimonials form submission spinner.

Kötelező

rating fields
Keresztnév is elég, de ha nem akarod kitölteni, nem kötelező!

Az érzelmek nem véletlenül vannak

Kinga
Megérteni az érzelmeimet, elengedni a stresszt és a rossz érzéseket.
Ha történik valami, vizsgálom, hogy milyen érzések vannak bennem és erre egydül is tudok kopogtatni.
Könnyebben megnyugszom egyedül is.
A várandósságom utolsó trimeszterére GDM-es lettem (terhességi cukorbetegség), és egy nagyon szigorú diétát kell követnem. Sosem voltam túlsúlyos, rendszeresen sportolok, egészségesen táplálkozom stb., így nagyon elkeserített a diagnózis, igazságtalannak éreztem. A szigorú étrend és orvosi kontroll hatására szorongani kezdtem; mindenképpen jól akartam csinálni, hiszen a babám és az én egészségem is a tét. Már egy alkalom EFT is sokat segített: újra felszabadult és boldog kismama lettem és jobban tudtam kapcsolódni a kisbabámhoz is, de mindenképpen folytatom a terápiát.
Azt, hogy az érzelmek nem véletlenül vannak, felhívják a figyelmünket valamire, ha mindig a szőnyeg alá seperjk őket, azzal sokat ártunk magunkank. Inkább keressünk fel egy szakembert, akiben megbízunk és kérjünk segítséget az érzelmeink elfogadására, kezelésére, hogy egyre több boldog pillanatunk lehessen.

Jobban meg tudok érteni másokat

Szép Éva
Nóri szemével látva rendszerezni tudtam a gondjaimat, sőt szembe is tudtam vele nézni, hogy mik a rossz mik a jó gondolataim
Legfőképpen a nyíltságot , h. bátran ki tudjam fejezni azt ami nekem nem tetszik, vagy gond , h. tudjunk illetve h. én tudjak rajta változtatni !
Jobban meg tudok érteni másokat, akár a családomon belül, és azon túl.... is .
abból tudom lemérni leginkább hogyha baj van hogy felerősödtek a fizikai gondjaim. - derék illetve gerincfájdalom, zöldhályog jelent meg a szememen, ez arra is int, h. igen is kell néha a konfrontáció, a másik fél véleményét meghallgatva de kiállni a sajátomért is
Akkor és azért keressen fel Téged ha tanácsot, segítséget szeretne kérni problémái megoldásában egy őszintén ráfigyelő, készséges, de komoly tudással bíró, empatikus szakemberrel szeretne találkozni.

Hozzásegítettek a lelki békém, a nyugalmam megtalálásában

Zsuzsi
Hozzásegítettek a lelki békém, a nyugalmam megtalálásába, régi rossz emlékek feldolgozásához, és a gondolkodásmódom átformálásához.
A pozitív hozzáállást egyértelműen.
Tudom értékelni magamat, van önbizalmam.
Tini koromban Balatonon pár fiatal fiú “heccből” többször is a víz alá nyomta a fejemet, egyfajta szerelmi próbatételként, hogy megnézzék, hogy a barátommal egymásért mennyi ideig bírjuk levegő nélkül a víz alatt. Nagyon rossz élmény volt, többször is a fulladás szélén voltam, nem túl jó a tüdőkapacitásom. Ők viccesnek tartották sajnos. Nórival “kikopogtattuk”, feldolgoztuk ezt az élményt. Pár hónappal később ugyanott nyaraltunk. A családomat elvittem arra a strandra, és sírás vagy bármiféle rossz érzés nélkül megmutattam és elmeséltem nekik, hogy pontosan hol és hogyan történt a dolog. Már egyáltalán enm volt rám hatással ez a szörnyű emlék. Köszönöm, Nóri!
Nórinak már önmagában a személyisége is megnyugtató. Nagyon kedves, és felkészült, elhivatott. Ügyes abban, amit csinál. Fiatal kora ellenére hatalmas bölcsesség lakozik benne. Mindenféle problémára hatékony megoldást talál.

Receptre írnám Nórit és a foglalkozásait mindenkinek

Ági
A negatív érzéseim tudatosabb megélésében, bizonyos dolgok elengedésében.
Egészségesebb, könnyedebb és nyugodtabb vagyok.
Néhány családi eseményt nem is gondoltam, hogy mennyire nem sikerült feldolgoznom, de már az első alkalom után Nórinál olyan volt, mintha egy mázsás súlyt vettek volna le a vállamról. Régen rendszeresen fájt a nyakam, azóta csak nagyon nagyon ritkán.
Receptre írnám Nórit és a foglalkozásait mindenkinek legalább évente egyszer és jobb hely lenne a világ 🙂

Az EFT módszerével 1 kezelés után megszűntek a panaszok

Adri
A testi tüneteim eltűntek, mert megoldódtak a lelki problémáim
Sokszor felismerem és meg is tudom fejteni az érzéseimet
Felismerem a problémáimat és tudok lépéseket tenni a megoldásuk felé
1 évig jártam bőrgyógyászról bőrgyógyászra a kezemen lévő sebekkel, az EFT módszerével 1 kezelés után megszűntek a panaszok.
Ha valaki úgy érzi hogy nem kerek körülötte a világ (akár frusztrált, akár szomorú) legyen nyitott egy EFT-re. Érdemes az érzelmeinkkel foglalkozni, mert sokszor nem is tudjuk hogy mi állhat egy-egy reakciónk mögött, amit nem is tudunk de kihat a mindennapi viselkedésünkre.

Amikor jártam hozzád, sokat segítettél az aktuális problémák megoldásában

Gábor
Több témában segítettél, ami különösen megmaradt a stresszkezelés volt.
Mennyire könnyen és gyorsan tud segíteni nagy stressz esetén.
Amikor jártam hozzád, sokat segítettél az aktuális problémák megoldásában.

Gyomorproblémám egy alkalom alatt elmúlt

Anna
Fizikai fájdalmaim múltak el 1 alkalom után. Segített az elfogadásban, megbocsátásban, erősödött az apukámmal a kapcsolatom. A megfelelési kényszer leküzdése nálam visszatérő feladat, amit sok éve cipelek magammal, de az EFT-vel mindig sikerül oldani és legyűrni 1-1 réteget. Általában nálam a félelmeim, a szorongás, aggodalom, szomorúság, a bennem lévő düh enyhítésében vagy teljes leküzdésében segít.
Megtanultam önállóan is használni az EFT-t és rengeteget segít amikor nem vagyok lusta és elkezdem gyakorolni. Nagyon nagy segítség a mindennapokban, főleg, ha szorgalmas vagy és gyakran alkalmazod, mert gyorsan elcsípheted a problémát és nem rakódik le…Nem foglalok időpontot a dokihoz, előbb belülről próbálom megvizsgálni magamat és általában bejön! 😉
Megnyugtat a gondolat, hogy tudom, segíthetek magamon és “van mihez nyúlni”, ha baj van. Nem hagyom, hogy a probléma felemésszen, előbb önvizsgálatot tartok és megpróbálom megoldani azt.
Gyomor problémával jártam több orvosnál, hasi ultrahangon és egyéb vizsgálatokon, nem segített semmi…Nórival 1 alkalom után elmúlt a panasz !
Mindenkinek azt javaslom, próbálja ki ezt a technikát és utána meséljen róla másoknak is. Nekem eddig még mindig segített, kötelező lenne mindenkinek megismerni.

Megkönnyebbülten, magabiztosan és bátran szoktam eljönni tőled

Kati
Mindig nagyon jó kérdéseket tettél fel, amivel rávilágítottál, hogy nem is az a problémám, mint amit elsőre hittem. Az alkalmak után mindig megkönnyebbülten, magabiztosan, bátran szoktam eljönni tőled. 🙂
Nagyon sokszor elgondolkodom, hogy pontosan mit is érzek, és vajon miért. A kopogtatással valamennyire vagy éppen teljesen meg tudok nyugodni. 🙂
Sokkal többet gondolkodom magamon és az érzéseimen, még folyamatban van a javulásom, de mindenképp jobban vagyok, mint egy éve voltam.
Komoly problémáim voltak a főnöknőmmel, azt vettük észre, hogy folyamatosan róla beszélek, és a napi munkahelyi problémákat hozom fel. Ugyanolyan idegesen beszéltem róla, mint a saját édesanyámról, és egy alkalmon rájöttünk, hogy ugyanazokat a negatív érzéseket érzem vele kapcsolatban, mint a saját anyukámmal. Egyértelművé vált, hogy ezzel a kérdéssel foglakoznom kell, ez máris nagy segítség volt, még ha nincs is meg a megoldás egyelőre.
Igen, mindenképp javasolnám, hogy menjen el hozzád, és próbálja ki, milyen érzés megnyugodni. 🙂

Amit gondolok, nem biztos, hogy igaz

Nemes Virág
Pontosan miben segítettek Neked az alkalmaink? Egyensúly megtalálása, elengedésben, pénzzel kapcsolatos hitrendszeremben, magabiztosság, szorongás
Amit gondolok nem biztos, hogy igaz.
Minden téren. Stabilitást elsösorban.
Én igazat megvallva sokkal gyorsabban vártam a változást, de visszagondolva az alkalmakra az elvárásom volt talán túl nagy. Amit beépítettem az életembe, mindenképpen, ha gondolok valamit magamról és negatív, rögtön bekapcsolnak, Nóri szavai, de mi van akkor, ha ez nem is igaz. A pénzzel kapcsolatos mély hiedelem rendszerem, bármi, hogy nem érdemlem meg vagy a pénzért keményen meg kell dolgozni, elengedtem, azóta nincs problémám.
Mindenképp javasolnálak Téged, ez egy működő technika, a te személyed pedig tökéletes az átadásra. Az élet bármely területére alkalmazható, mindenkit bíztatok adjon magának esélyt hogy Te és a EFT módszerével boldogabb életet válszthassa bárki. Nekem segített közelebb kerülni a vak foltjaimhoz, önmagam elfogadásához.

Ne szégyelljen segítséget kérni, ha úgy érzi hogy elakadt az érzelmi életében, mielőtt átfordul fizikális betegséggé.

Marianna
Segítettek elfogadni, hogy nem vagyok hibás
Hogyan rendezzem a kapcsolataimat.
Tudom, hogy a legfontosabb saját magamnak én vagyok!
Elfogadtam, hogy nem én vagyok a hibás mert elutasítanak a Párom Gyerekei
Ne szégyelljen segítséget kérni, ha úgy érzi hogy elakadt az érzelmi életében, mielőtt átfordul fizikális betegséggé.

Elmúlt a nyak- és hátfájásom

Gyász és bűntudat feldolgozásában.
Légzés, az érzelmek tudatosabb megélése, feldolgozása.
Elmúlt a nyak és hátfájásom.
Az elfojtott érzelmek feldolgozásának tökéletes módja, Nóri nagyin jól tud rávezetni, kérdezni arra, ami a dolgok mögött van.

Jobb alvás, kevesebb aggódás

Krisztina
Segített elfogadni, aki vagyok
A megmutatott gyakorlatok segítenek a tanácstalanság, rossz érzések leküzdésében
Jobb alvás, kevesebb aggódás

Segítettek az alkalmak engedni a szorongásokból, megfelelési kényszerekből… elfogadni magam….

Zsófia
Mindig nagyon megkönnyebbültem, ""fellélegeztem"". Azonosítottuk a problémát, mert néha még az is nehéz egyedül. Segítettek nekem az alkalmak engedni a szorongásokból, megfelelési kényszerekből...elfogadni magam...
Magamnál és lányomnál is használom a kopogtatást... Mi van ha ez nem is igaz? szemlélet gyakorlása. Bár nagyon nehéz, de sajnos így van 🙂
Magam elfogadása, más szemszögből is nézni a problémákat, életszemlélet...

Sokkal jobban tudom kezelni az indulatokat

Pető Mónika
Feldolgozni régi sérelmeket. Olyanokat, amikről azt hittük, nincsen már jelentőségük de minden mindennel összefügg.
Sokkal jobban tudom kezelni az indulatokat, a bennem lévő dühöt és feszültséget. Próbálom másoknak is ajánlani, mert kortól, nemtől, szituációt függetlenül mindenkinek hasznos lehet.
Párkapcsolaton belüli indulatkezelés, egy-egy vitánál jobban tudom irányítani magam.
Hasznos önismereti, indulatkezelesre, stresszkezelésre az élet minden területén

Nóri nagyon jól kérdez!

Viki
Megismerni az érzéseimet, előásni a mélyebbről gyökerező problémákat és megoldást találni rá.
Hogy az érzelmek fontosak, felismerni, hogy milyen érzelem kapcsolódik egy-egy helyzethez, feltárni ezeket illetve a kopogtatással csillapítani vagy akár meg is szüntetni az adott problémát.
Rengeteg problémára gyógyír az EFT. "Elő tudom venni" egy fizikai problémánál is akár, és pár perc alatt segít.
Párkapcsolati problémával érkeztem, de elestem útközben a biciklimmel és nagyon megütöttem a térdemet, így menet közben muszáj volt kitérni erre a fizikai fájdalomra, amit jelentősen sikerült enyhíteni a kopogtatással.
Nóri nagyon jól kérdez, ami számomra elképesztő. Valódi profizmussal közelíti meg, bármilyen problémáról legyen szó.

Tudatosság

Elvisz Kujun
Elsősorban a tudatosságom fejlesztésében és szerintem sok mindent sikerült elengednem azóta.
Magát az EFT-t, azóta is alkalmazom mint eszközt, elolvastam az alapkönyvet is.
Tudatosságot, kiegyensúlyozottságot, harmonikus párkapcsolatot.

Megtaláltam a helyemet a világban

Eszter
Hatalmas segítséget nyújtottak ezek az alkalmak a felgyűlt feszültség, szomorúság és kétségek elengedéséhez-kiengedéséhez, önmagam elfogadásához és a szorongásaim oldásához.
A kedvenc mondásomat, amit fejben gyakran idézek Nóritól: "Mi van, ha ez nem is igaz?" 🙂
Megtaláltam a helyemet a világban, megszakadtak az ismétlődő negatív mintázatok.
Párkapcsolatok terén jellemzően olyanokra esett a választásom, akikkel valami akadálya volt az őszinte és mély lelki kapcsolat kialakulásának. Ahogy magammal rendeződött a viszonyom, itt is változások történtek, lassan 10 hónapja élek harmonikus párkapcsolatban. 🙂
Ha úgy érzed, feszítenek a gondok, menj el Nórihoz és engedd ki magadból azt, ami fáj! Nekem tonnákkal lett könnyebb a lelkem minden alkalom után.

Akarod, hogy teljesen megváltozzon az életed és érzelmi világod jó irányba?

Annamária
Segítettél elengedni az évek óta cipelt haragot és félelmeket, javítottunk a pénzügyi helyzetemen.
Már az egész EFT folyamatát tudom alkalmazni saját magamon, neked köszönhetően! 🙂
Jobb kapcsolat az édesanyámmal, kevesebb irreális félelem az életemben, jobb anyagi helyzet.
Az egyik alkalmunkon a pénzre kopogtattunk, majd pár napra rá csak úgy elengedtek egy hatalmas tartozásomat, ezzel nagy teher esett le a vállamról! 🙂
Ha nem akarod, hogy teljesen megváltozzon az életed és érzelmi világod jó irányba, akkor semmiképp ne keresd fel Nórit!!! Csak akkor, ha szeretnéd ezeket!?

Enyhítette a szorongásomat, segített feldolgozni az életemben történt tragédiát

Katalin
Enyhítette a szorongásomat, segített feldolgozni az életemben történt tragédiát
Meg tudom figyelni az érzéseimet '" kívülről" ,  megtanultam, hogy kerekedjek felül a negatív érzéseken.
Az előforduló negatív gondolatok nem temetnek maguk alá.
Egy hozzám közel alló ember váratlan halála a teljes kétségbeesésbe vitt. A szorongás és lelkiismeretfurdalás teljesen elnyomott minden más érzést és féltem, hogy az egészségemre is rányomja majd a bélyegét, mert egyedül ebből nem tudtam volna kimászni. Nóri segítségével, aki tiszta szívvel, ítéletmentesen és profin végigvezetett a technikán, sikerült egy könnyebb lelkiállapotba kerülnöm.
Mindenképp megér egy próbát, mert egyedül sok dolgunkra nem látunk rá, viszont könnyedén rá tud Nóri vezetni!

Ha profi és lelkiismeretes segítődet keresed, jó helyen jársz

Nóri igazán odaadóan és profin ötvözi a technikáit annak függvényében, amire éppen szükségem van, szerintem nagyon komplex és hatásos amit csinál. Sok mindenre sikerült fényt deríteni magammal kapcsolatban, és tudtam elengedni a segítségével. Szerintem fantasztikus, hogy léteznek ezek a módszerek, amivel feldolgozható, amit magunk elől is rejtegetünk, és végtelenül hálás vagyok neki, hogy ennyire elkötelezett és elhivatott a kliensei testi-lelki gondját-baját illetően.

Mihályi Eszti

Ha olyan szakembert keresel, aki elkötelezett az egészséged iránt, és hatékony megoldásokat kínál a testi és mentális egészséged javítására, akkor Nóri az ideális választás…

Szeretném ajánlani Nektek Nórit aki kiváló kineziológus és EFT szakember.

Nóri rendkívül elkötelezett az egészséged javítása iránt, és nagyon profi és empatikus hozzáállással.

“Rendelőjében” kényelmesen érezheted magad, mivel támogató és biztonságos környezetet teremt, amely segít a megbirkózni az élet stresszeivel és kihívásaival.

A találkozóitok során Nóri igyekszik megérteni a problémákat, hogy a legmegfelelőbb kezelést nyújtsa. Ezen alkalmak különösen hatékonyak, segítenek megszabadulni a blokkjainktól, stresszünktől és szorongásunktól. Az EFT-nek köszönhetően sokkal könnyebben tudsz majd feloldódni és az életedet boldogabbá és teljesebbé tenni.

Összességében, ha olyan szakembert keresel, aki elkötelezett az egészséged iránt, és hatékony megoldásokat kínál a testi és mentális egészséged javítására, akkor Nóri az ideális választás.

Remélem, hogy segíthettem, és kívánok neked sok sikert az egészséged javításához!

Péter

Akkoris működik, ha nem hiszel benne

Bevallom az első alkalom után voltak kétségeim abban, hogy a kopogtatás valóban segíthet…

Nehezen nyílok meg, nehezen adom át magam az érzéseimnek, még a szakemberek előtt is próbálom tartani magam. Annak ellenére, hogy elsőre nem tudtam megnyílni Nórinak mégis elindítottunk olyan folyamatokat, amik utána jó hatással voltak az életemre!

Azóta többször találkoztunk és már többször bizonyított a módszer!

Mindamellett, hogy az alkalmak segítenek a saját érzéseimmel is könnyebben megbirkózni, olyan energiákat indítottunk el, amik a közvetlen környezetemre is hatással voltak!

Mindenkinek ajánlom, egy próbát mindenképp megér és utána magadtól fogsz visszamenni!

Nóri, neked pedig köszönöm, hogy olyan sok mindent más megvilágításba helyeztél, örömmel folytatom még a közös munkát!

Dalos Krisztina

„Szívből ajánlom Nórit és EFT-t

„Szívből ajánlom Nórit és EFT technikát, ami hatásosan csökkenti a feszültséget, blokkokat, fizikai fájdalom formájában megjelenő problémákat. Őszinte kedvessége és szakértelme által ügyesen vezeti az üléseket. Az eredmény azonnali. 5 csillag „

Vidó Petra

„Nóri a legnagylelkűbb, legaranyosabb alternatív

„Nóri a legnagylelkűbb, legaranyosabb alternatív gyógyító akivel valaha találkoztam, nem mellesleg profi a szakmában. A módszerével azonnali érzésbeli változásokat lehet elérni bármilyen problémával kapcsolatban, rengeteget segített nekem az életem összes területén, és legszívesebben akkor is járnék hozzá, ha már nem kéne❤️ „

Tóth Annamária

„Kedves Nóri, hallomás után is

„Kedves Nóri, hallomás után is éreztem, hogy te valami olyat csinálsz, amire nekem éppen most szükségem van! Így felkerestelek és a két óra minden percét maradéktalanul élveztem és hasznosnak találtam! Tudom, hogy még sokat kell dolgoznom magamon és sok mindent kipróbáltam már, de jelenleg ez a programozási technika ami megfogott általad! Uh remélem még sok együtt töltött óra vár ránk és nem mellesleg egy szebb jövő az erősebb ÉN által! Minden jót neked! „

Fülöp Zsanett