Vélemények

Rólam írták:

Szívből ajánlom Nórit és EFT technikát, ami hatásosan csökkenti a feszültséget, blokkokat, fizikai fájdalom formájában megjelenő problémákat. Őszinte kedvessége és szakértelme által ügyesen vezeti az üléseket. Az eredmény azonnali. 5 csillag

(Vidó Petra)

Nóri a legnagylelkűbb, legaranyosabb alternatív gyógyító akivel valaha találkoztam, nem mellesleg profi a szakmában. A módszerével azonnali érzésbeli változásokat lehet elérni bármilyen problémával kapcsolatban, rengeteget segített nekem az életem összes területén, és legszívesebben akkor is járnék hozzá, ha már nem kéne❤️😁

(Tóth Annamária)

Kedves Nóri, hallomás után is éreztem, hogy te valami olyat csinálsz, amire nekem éppen most szükségem van! Így felkerestelek és a két óra minden percét maradéktalanul élveztem és hasznosnak találtam! Tudom, hogy még sokat kell dolgoznom magamon és sok mindent kipróbáltam már, de jelenleg ez a programozási technika ami megfogott általad! Uh remélem még sok együtt töltött óra vár ránk és nem mellesleg egy szebb jövő az erősebb ÉN által! Minden jót neked!
(Fülep Zsanett)

Lenyűgöződen sokat segített. Kérdéseivel rövid idő alatt megtaláltam a megoldást a problémámra. Ha bárki úgy érzi, hogy segítségre lenne szüksége egy problémával kapcsolatban, jó szívvel ajánlom Nórit.

(Winkler Adrienn)

Csoportos alkalomról írták:

Szia Nóri, elmesélek én is egy történetet, ami a múltkor történt velem. Mivel sokat hallottam, hogy a pénz nem a fán terem, gondoltam, kiütöm a pénzre való kopogtatásoddal. Másnap kirándulni voltam, majd mivel időben értünk haza, gondoltam, lemegyek a Tisza partra biciklivel pár órára. Mikor lehajtottam a gáton visszafelé, megláttam összehajtva egy 5000-st és egy 1000-s, azta, hihetetlen… nem a fán terem, a fűben🤗🙏a kopogtatásban az volt, észreveszem, hogy a pénz milyen sok felöl áramlik hozzám.. észrevettem, pedig nem szoktam lefelé nézni, de ép a lejtőn lefelé bicikliztem és pont ott volt. Mondom, azta, ez biztos az EFT hatása, de már másnap? Gyorsan lehet oldani ezzel a technikával a blokkokat. Hálásan köszönöm és hogy megoszthattam.

(Bíró Ibolya, aromaterápiás tréner, masszőr)

EFT táborról írták:

A lehető legjobb döntés volt, hogy elmentem az EFT táborba! 🙏Nóra rendkívül aranyos és felkészült volt, mint mindig!🙂 Nagyon sokat adott nekem ez a hétvége. Felismerések, oldódások, sírások, nevetések. A csoport ereje hatalmas, alaposan végig lehet járni a témákat. Amikor nem jutott eszembe egy gondolat, akkor a többiek által elmondottak sokat segítettek. Fontos dolgokra rávilágítottak saját magammal kapcsolatban.
Persze, a foglalkozások közötti időben sem unatkoztunk!
Hasonló érdeklődésű, nyitott embereket ismerhettem meg, akikkel sallangmentes beszélgetéseket tudtunk folytatni. Nem kellett odafigyelni, hogy mit mondok el magamról, nincsenek titkok, mert ide mindenki fejlődni jött! Közös a cèl! ❤️
Mindenkinek részt kéne vennie legalább egyszer az életében egy ilyen táborban!
(Adolf Anna)
Az augusztus végi EFT tábor életem legjobb befektetése volt❣️ Soha nem voltam még akkora érzelmi gödörben, mint induláskor, és soha nem voltam felszabadultabb, mint hazaérkezéskor. A hatása olyannyira eltart hetekig, hogy azóta őrült tempóban jön helyre az életem minden területen.
Köszönöm!
Alig várom a következő tábort az élményért, a társaságért, a hangulatért és magáért Nóriért❣️
(Dobos Kriszti)