Ha olyan szakembert keresel, aki elkötelezett az egészséged iránt, és hatékony megoldásokat kínál a testi és mentális egészséged javítására, akkor Nóri az ideális választás...

Rated 5 out of 5
2023.03.08.

Szeretném ajánlani Nektek Nórit aki kiváló kineziológus és EFT szakember.

Nóri rendkívül elkötelezett az egészséged javítása iránt, és nagyon profi és empatikus hozzáállással.

“Rendelőjében” kényelmesen érezheted magad, mivel támogató és biztonságos környezetet teremt, amely segít a megbirkózni az élet stresszeivel és kihívásaival.

A találkozóitok során Nóri igyekszik megérteni a problémákat, hogy a legmegfelelőbb kezelést nyújtsa. Ezen alkalmak különösen hatékonyak, segítenek megszabadulni a blokkjainktól, stresszünktől és szorongásunktól. Az EFT-nek köszönhetően sokkal könnyebben tudsz majd feloldódni és az életedet boldogabbá és teljesebbé tenni.

Összességében, ha olyan szakembert keresel, aki elkötelezett az egészséged iránt, és hatékony megoldásokat kínál a testi és mentális egészséged javítására, akkor Nóri az ideális választás.

Remélem, hogy segíthettem, és kívánok neked sok sikert az egészséged javításához!

Péter

Ha profi és lelkiismeretes segítődet keresed, jó helyen jársz

Rated 5 out of 5
2022.11.16.

Nóri igazán odaadóan és profin ötvözi a technikáit annak függvényében, amire éppen szükségem van, szerintem nagyon komplex és hatásos amit csinál. Sok mindenre sikerült fényt deríteni magammal kapcsolatban, és tudtam elengedni a segítségével. Szerintem fantasztikus, hogy léteznek ezek a módszerek, amivel feldolgozható amit magunk elől is rejtegetünk, és végtelenül hálás vagyok neki, hogy ennyire elkötelezett és elhivatott a kliensei testi-lelki gondját-baját illetően. <3

Mihályi Eszti

Köszönöm

Rated 5 out of 5
2022.10.27.

Minden csodás volt.

Réka