EFT (Érzelmi Felszabadítás Technika)

Mi is az EFT?

Érzelmi Felszabadítás Technika magyarul. Kiválóan működik negatív érzések megszüntetésére, csökkentésére. Van benne minden, amitől jól működik.  Az EFT alapvetően egy stresszkezelő módszer.  Nyugtató hatása van, hiszen az akupunktúra érzelmi változata, mondja Gary Craig, aki kifejlesztette, kitalálta ezt a módszert, csak tűk nélkül.

Mi történik egy találkozás alkalmával?

A beszélgetés teljesen fájdalommentes. Viszonylag rövid probléma ismertetés után az adott pontok ritmusos kopogtatása történik. Majd ezt ismételjük többször, amíg az adott problémát nem érezzük 0 erősségűnek. Mivel sok probléma energia hiány miatt alakul ki, ezért is kiváló módszer az EFT, energiát visz be a szervezetbe. A kezelés időtartama 90 perc-120 perc között alakul. Azokat a szavakat ismétlem el, amiket az ügyfél mondott. Megkérdezem mit érez és ezekre kezdünk el kopogtatni.

Például azt mondja, hogy csalódottságot éreztem, akkor azt fogjuk mondani. Annak ellenére, hogy csalódottságot éreztem, mégis szeretem és elfogadom magam.

Miért működik? Talán mert pozitív dolgot üzenünk vele magunknak és közben elfogadjuk azt is, hogy mit érzünk.

Ki vehet részt a kezelésen?

Bárki, aki szeretne változtatni egy adott elakadáson.

Az EFT jelmondata, hogy NEM JÓ MINDENRE, DE PRÓBÁLD KI MINDENRE hátha mégis segít.

Hány ülés szükséges egy problémához?

Ezt nehéz előre megmondani, de kb. 2-8 alkalom. Nagyon fontos, hogy a problémának hány aspektusa (oldala) van, amit kezelni szükséges.

Korlátozó hiedelmek oldására az egyik legjobb eszköz. Sajnos a tudatalattinkban elraktározott meggyőződéseinket, amiket már lehet, hogy a családtagjaink is így csináltak előttünk nagyon nehéz megváltoztatni.

Mit érezhetsz?

Ez egyénileg változó, de van, akinek felerősödnek az érzelmei, valakinek azonnal elmúlnak még a kezelésen. Ha fel is erősödnének az érzelmek, ez 1-3 napon belül elmúlik. Lehet, hogy azonnal megszűnik és nem mindenki érzi magát rosszabbul, ez kisebb százalékban fordul elő.

Milyen sűrűn lehet a megismételni az EFT-t?

Itt nem kell 1 vagy 2 hetet kihagyni, 3-4 naponta is lehet a kezelést alkalmazni. Előfordulhat, hogy sürgősen változásra van szükség akkor lehet naponta is.

Végleges lesz-e az eredmény?

Általában végleges. Akkor lehet, hogy nem sikerül, amikor más aspektusa is van a problémának. Például egy autóbalesetnél sok aspektusra kell kopogtatni. Arra, hogy csikorog a fék, csattanás hallatszik, esetleg vért látunk, bűntudatra, esetleg szagokra, amiket akkor érzünk. Ha ezekre mind kopogtatunk külön akkor lesz eredményes a kezelés. Ezért fontos, hogy ha elmegyünk egy ilyen beszélgetésre minél több részletet osszunk meg ami csak eszünkbe jut, mert különben saját magunk ellenségei vagyunk. Az emberek hajlamosak a kellemetlen dolgokról nem beszélni, pedig itt minden érzés és gondolat fontos.

Célszerű tesztelni az eredményt, de csak felügyelettel.

Mennyibe kerül egy ülés?

Egy alkalom ára: 9000 Ft/120 perc

Ha bármilyen kérdés felmerült benned ezzel a módszerrel kapcsolatban, kérdezz bátran e-mailben: lelkiedzo@gmail.com vagy telefonon: 06-20-363-13-88.