Szolgáltatásaim

Szolgáltatásaim között megtalálod a coachingot, Az EFT-t (Érzelmi Felszabadítás Tecnikat), egy izgalmas önismereti társasjátékot és az ún. panaszfélórát is. Bővebben olvashatsz róluk a megadott fülön. A coaching során máshol tanult hatékony eszközöket is bevetek, ha szeretnéd.

Coaching

Lelki edzésnek is szoktam nevezni, de ez egyfajta segítő beszélgetés, ami kérdezéstechnikán alapul, ahol kitűzünk egy célt és haladunk afelé. A coaching során jobban megismered magad, sok felfedezéshez juthatsz magadról.

EFT (Érzelmi Felszabadítás Technika)

Az EFT egy stresszkezelő módszer. Selye János is elmondja, hogy az orvostudománynak a stresszt kellene kezelnie, ha ugyanis a stressz sokáig fennáll a szervezetünkben, akkor megbetegszünk. Nyugtató hatása van, hiszen az akupunktúra érzelmi változata, mondja Gary Craig, csak tűk nélkül. De ugyanazokat a pontokat stimuláljuk.

Mire jó az EFT?

  • fóbiák kezelésére
  • traumák/régi emlékek
  • függőség
  • fizikai/testi fájdalom

Önismereti társasjáték

Mit nyersz ezzel a társasjátékkal?

– fejlődik az önismereted

– közelebb kerülsz önmagadhoz

– felismeréseket

– kikristályosodhat a célod

– minőségi időt tölthetsz családtagjaiddal, pároddal, barátaiddal vagy kollégáiddal

– objektív visszajelzéseket kaphatsz magadról

Panasz félóra

Azoknak találtam ki, akik nem szívesen panaszkodnak a családtagjaiknak vagy másoknak vagy nincs kinek és/vagy nincsen túl sok idejük. Ez a fél óra rólad szól, én figyelek rád. Sokszor az is elég, ha elmondhatjuk valakinek mi bánt vagy új ötletünk is születhet a mesélés közben vagy után.